Praktisk information

COVIDVACCINATION 4.stik - kun til egne patienter 

Der er åbent for tidsbestilling til Covid-vaccination med det 4.stik. Tilbuddet gælder kun vores egne patienter, da Statens Serums Institut ikke leverer nok vacciner til almen praksis. Alle andre henvises til at bestille tid på vaccinationscentrene på www.vacciner.dk

Vi vaccinerer følgende dag:

Mandag d. 31.10.22 - åben for tidsbestilling 

 

Mandag d.3.10.22 (LUKKET for tidsbestilling)

Tirsdag d.4.10.22 (LUKKET for tidbestilling)

Mandag d.10.10.22 (LUKKET for tidsbestilling)

Tirsdag d.11.10.22  (LUKKET for tidbestilling)

 

Man kan kun bestille tid til dette per telefon mellem kl. 09.00-12.00 og vi giver kun vaccinationer til dem, der har bestilt tid på forhånd.

Der udbydes kun COVID-vaccinationer de 5 ovenstående datoer. 

 

INFLUENZAVACCINATION - Gælder kun egne patienter - ÅBEN for tilmelding

Tilbydes til alle, der er fyldt 65 år inden d.15.1.23, personer m. kroniske sygdommer, personer i immunsupprimerende behandling, førtidspensionister personer med et BMI >35, sundhedspersonale, gravide i 2.og 3 trimester, samt husstandskontakter til børn i øget risiko. 

Alle over 65 år, har første prioritet for at modtage influenzavaccination. Derfor beder vi alle under 65 år, der ønsker at betale for influenzavaccination, henvende sig på apotekerne i kommunen.  

Der tilbydes gratis influenzavaccination til gravide i 2.og 3. trimester fra d.5.10.22 - 15.01.23. 

 

BØRNEINFLUENZAVACCINATION - Åben for tilmelding

Børn mellem 2-6 år tilbydes gratis nasalbooster-vaccination fra midten af oktober 2022. Børn, der ikke tidligere har været omfattet af influenzavacciantionstilbuddet, tilbydes to nasalvacciner m. 4 ugers mellemrum. Børn, der fik begge nasalvaccination sidste år (2021), tilbydes i år en nasalbooster. Man skal bestille tid til nasalvaccinationen for influenza. Dette kan gøres on-line eller telefonisk mellem kl. 9-12 alle hverdage.

 

 

KONSULTATION

Konsultation foregår kun efter aftale. Der er aftenkonsultation om onsdagen. 

Der er dagligt konsultationer i tidsrummet mandag-torsdag: kl.08.00 - 15.00, onsdage dog fra kl. 09.00 - 17.00 og fredag kl. 09.00 - 14.00.

Der er sat 15 minutter af til en almindelig konsultation.

Bestil tid til årskontrol, kørekortsattester mv. i god tid.

 

Akutte tider, der gives samme dag, er kun til det akutte problem, og der er sat 10 minutter af til dette. Hvis du har andre emner, som du gerne vil have lægen til at kigge på, men som ikke er akutte, er du naturligvis meget velkommen til at bestille en ny tid.

Mød rettidigt. Hvis du er meget forsinket, kan vi være nødsaget til at give dig en ny tid, så den næste patient ikke skal vente. Hvis du er forhindret i at møde op, så meld venligst afbud så hurtigt som muligt, da en anden kan få glæde af tiden.

Vi forsøger at overholde tiderne, dog kan der være lidt ventetid engang imellem, da nogle konsultationer uventet kan være mere komplicerede og derved længerevarende end planlagt.

 

 


TELEFONKONSULTATION

Telefonkonsultationen er dagligt mellem 08.00 - 09.00, hvor een af lægerne sidder ved telefonen.

Karen Kornerup træffes hver mandag, tirsdag, onsdag (i lige uger), torsdag (i ulige uger) og fredag (i ulige uger).

Marianne Mejer træffes onsdag (i ulige uger) og torsdag (i lige uger) og fredag (i lige uger) .

Telefonkonsultationen mellem kl.08-09, bedes kun anvendt ved akut opstået sygdom. Telefonkonsultationen, hvor du er blevet bedt om at komme til en lægetid, er til korte spørgsmål og til korte samtaler.

I tilfælde alene af akut sygdom mellem kl. 12.00 - 16.00, henvises der til at ringe til vores almindelig telefon, som henviser til vores eget akuttelefonnummer eller telefonnummer til een af områdets øvrige læger, som har vagten.

 


 
TIDSBESTLLING

Sekretæren (social og - sundhedsassitent/ sygeplejerske) træffes dagligt mellem kl. 09.00 - 12.00. Her kan du bestille tider, fornye recepter, få prøvesvar mm.

 

EFTER KL. 16

Efter kl. 16.00, samt i weekend og på helligdage, kan du ringe til Regionens Akuttelefon på telefonnummer: 1813.
Ved AKUT alvorlig sygdom, skal du dog ringe: 112.


 
KOMMUNIKATION VIA HJEMMESIDEN

På forsiden ved tryk på "E-kons login", kan du fornye recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen. Det er også her, du kan læse beskeder fra lægen. Klik på  "E-kons login" og logind med NEM-ID. Vi skal have oprettet din emailadresse i vores lægesystem, før du kan benytte denne funktion. 

 

 

FERIE/KURSUS 

Klinikken er lukket onsdag d.19.10, torsdag d.20.10 og fredag d.21.10.22 i uge 42.

Klinikken er på kursus onsdag d.16.11.22.

Klinikken er lukket onsdag d. 28.12, torsdag d. 29.12 og fredag d.30.12 imellem jul og nytår.

 

 

UDDANNELSESLÆGE 

Klinikken er startet med efteruddannelse af yngre læger. De er ansat i 6-12 måneder.

Alle reservelæger er uddannede læger. Nogle er under uddannelse til praktiserende læger, mens andre er i klinikken, som led i deres turnus (klinisk basisuddannelse).

Alle reservelæger kommer i uddannelsesøjemed, hvorfor klinikkens faste læger ofte "kigger med" eller bliver spurgt til råds.

 

Vores nye uddannelseslæger: 

Sanna Eero er i klinikken fra d.1.3.2022 til og med d.31.8.2022.

Sanna er igang med sin specialisering indenfor almen medicin og vil være tilknyttet klinikken af flere omgange i løbet af de næste 3 år. 

 

Melodi Yusibova er tilknyttet klinikken fra d.1.9.2022 til og med d.28.2.2023. 

Melodi Yusibova er igang med sin kliniske basisuddannelse og vil være tilknyttet klinikken i 6 måneder. Melody har klinklokale i vores underetage.

 

 

Mathilde Kobæk er tilknyttet klinikken fra d.1.10.2022 til og med d.31.3.2023. 

Mathilde Kobæk er igang med sin kliniske basisuddannelse og er her ialt i 6 måneder. Mathilde har klinklokale i vores underetage.

 

 

 

COOKIEPOLITIK

Her kan du læse vores cookiepolitik